Ajax ondanks rampjaar grote favoriet voor landstitel seizoen 2023/2024

Wedden op voetbal
donderdag, 03 augustus 2023 om 8:17
ajax
In Amsterdam en omstreken zal men niet graag meer terugdenken aan het voetbalseizoen 2022/2023. Een pijnlijke derde plaats in de competitie zorgt ervoor dat Ajax een jaar lang niet te bewonderen zal zijn in de Champions League. Met Maurice Steijn staat er een nieuwe trainer aan het roer en binnen de selectie zullen de nodige mutaties plaats gaan vinden. De wedkantoren wagen zich al voorzichtig aan een voorspelling voor het nieuwe seizoen en daarin zien we Ajax als verrassende favoriet uit de bus komen.
Niet alleen in Amsterdam veranderd er veel binnen de selectie, maar ook bij landskampioen Feyenoord zullen er in augustus bij aanvang van het nieuwe seizoen flink wat andere namen in de basiself verschijnen. Aanvoerder Orkun Kükcü heeft reeds de overstap gemaakt naar Benfica en de verwachting is dat er nog een aantal sterkhouders zullen vertrekken.
In Eindhoven een ander verhaal. Met Peter Bosz staat er een nieuwe trainer aan het bewind en de spelersgroep zal een aantal kwaliteitsimpulsen gaan krijgen. AZ en FC Twente spelen in de ogen van de wedkantoren geen hele grote rol in de strijd om de landstitel.

Favorieten landstitel Eredivisie seizoen 2023/2024

ClubQuotering
Ajax2.40
Feyenoord2.75
PSV3.25
AZ21.00
FC Twente81.00

Poll