PSV pakt Johan Cruijff Schaal ten koste van Feyenoord na winnende goal Lang

vrijdag, 04 augustus 2023 om 21:58
copyright proshots 21855996
PSV heeft de eerste prijs van het nieuwe voetbalseizoen in de wacht gesleept. In de Rotterdamse Kuip was het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 0-1 te sterk voor Feyenoord. Tien minuten voor tijd scoorde aanwinst Noa Lang de enige treffer van het duel.
Voor rust was het vooral aftasten en probeerden beide ploegen controle over het duel te houden. Feyenoord en PSV hielden elkaar in hun greep. Trainers Bosz en Arne Slot waren uit op controle en boden elkaar weinig ruimte. Toch was Lang al dicht bij een treffer.
Beide ploegen zagen na rust een doelpunt afgekeurd. Paixão rondde af na een snelle counter van Feyenoord, maar werd terug gevlagd. Twee minuten later overkwam Isaac Babadi hetzelfde aan de overkant. Tien minuten voor tijd was het Noa Lang die een prima aanval van PSV afrondde en zodoende de Eindhovenaren de eerste prijs van het nieuwe seizoen schonk.