Michiel Kramer sart Ajax-fans opnieuw: 'Hier worden ze pas lawaaierig als ze voorstaan'

Sportnieuws
maandag, 22 januari 2024 om 12:00
copyright proshots 23926010
RKC Waalwijk leed zondagmiddag een kansloze 4-1 nederlaag in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax. Voor de ploeg uit Brabant was Michiel Kramer trefzeker. De spits kon het, zoals we vaker hebben gezien in het verleden, niet laten om een sneer uit te delen richting de Amsterdamse ploeg en haar fans.
Nadat Ajax al in de negende minuut via Brian Brobbey op voorsprong was gekomen maakte Kramer nog in de eerste helft de gelijkmaker. 'Er zat een beetje mazzel bij. Nou, prima. Iedereen gleed een beetje door elkaar heen. Het was een goede voorzet van Aaron (Meijers, red.), een gevaarlijke bal', licht Kramer zijn doelpunt toe voor de camera van ESPN.
Volgens Kramer, die in het verleden meermaals heeft aangegeven een bloedhekel te hebben aan Ajax, was het na zijn doelpunt behoorlijk stil in de ArenA. 'Hier worden ze pas lawaaierig als ze voorstaan, hè?', zegt Kramer die het niet kan laten een sneer uit te delen richting de club uit Amsterdam. 'Dat is ook met de staf zo: de staf wordt ook pas actief als ze voorstaan. Dat vind ik altijd een beetje opvallend.'